همسر سردار شهید حاج عبدالله اسکندری از شهدای مدافع حرم:
سردار شهید غیبپرور عمر خود را وقف نظام جمهوری اسلامی کرد+فیلم
همسر شهید اسکندری در حاشیه مراسم تدفین سردار شهید غلامحسین غیبپرور، با اشاره به روحیه انقلابی و اخلاص این شهید بزرگوار، گفت: او با تمام وجود در مسیر دفاع از انقلاب و نظام قدم برداشت و در نهایت جان خود را در همین راه تقدیم کرد.

اعظم سالاری قصر الدشتی همسر سردار شهید حاج عبدالله اسکندری از شهدای مدافع حرم، در حاشیه مراسم تشییع شهید غیبپرور در گفتوگو با خبرنگار SNNTV با گرامیداشت یاد شهید غیبپرور گفت: سردار غیبپرور عمر و توان خود را وقف نظام جمهوری اسلامی کرده بود. او برای اعتلای اسلام و حفظ امنیت مردم از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
وی ادامه داد: اخلاص، صداقت و ولایتمداری از ویژگیهای بارز این شهید بزرگوار بود. او در تمام سالهای خدمت خود، همواره مدافع ارزشها و آرمانهای انقلاب بود و در نهایت نیز همانگونه که زندگی کرده بود، به شهادت رسید.
همسر شهید اسکندری با ابراز همدردی با خانواده سردار غیبپرور، افزود: شهادت پایان راه مجاهدانی است که مسیر را درست انتخاب کردهاند. امیدوارم جوانان امروز راه این عزیزان را ادامه دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰